Cautare

1585 de rezultate pentru "nunta sabin si nicoleta ilie" (2.96 secunde)
Ilie Serbanescu: Uimitoarele masuri pro-Romania, dupa 3 decenii Un articol gazduit de site-ul gandeste.org, in care reputatul analist economic Ilie Serbanescu sintetizeaza limpede cum stau lucrurile in economia romaneasca, din punct de vedere al puterii de decizie si al castigurilor.
Ola John Mai organizati si mai puternici, olandezii au controlat jocul si l-au castigat gratie unei executii de vis a lui Ola John.
Golul lui Rusescu si ratările incredibile ale clujenilor Gafa lui Szukala a fost cea care a facut diferenta intr-un meci care duce Steaua in lupta pentru titlu.
Cristina Ilie este absolventa a Facultatii de Chimie Industriala, din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti si a Facultatii de Drept - Universitatea Romano-Americana.
Brigitte si Ilie Nastase au probleme in cuplu, iar lucrurile par sa se inrauteasca dupa ce fostul tenismen a fost fotografiat in prezenta unei blonde la o terasa din Bucuresti.
Ilie Badescu:
La standul colectionarului Ilie Marin gasiti obiecte din argint si diverse bijuterii din argint cu pietre, la targul din Piata Amzei. Ilie Marin participa in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00 la targul organizat in Piata Amzei.
Relatii nu prea cordiale cu Ilie Sarbu Fostul deputat a mai explicat care erau relatiile cu presedintele Senatului, senatorul Ilie Sarbu (PSD), la care, spune DNA, ar fi intervenit pentru a rezolva problemele cu Romsilva.
Ilie Rosca, specialistul Bio Ortoclinic sustine ca greutatea zapezii si miscarile necesare pentru aruncarea acesteia pot acutiza problemele si pot provoca spasme musculare greu de suportat, chiar si persoanelor sanatoase.
A fost dat publicitatii Raportul CSM in chestiunea telefonului dat de premier lui Ilie Botos in cazul Dinu Patriciu. Ce ne spune in esenta acest Raport al CSM, produs al unei anchete care si-a diluat pe parcurs esenta pana a devenit din portie de caviar ciorba de loboda?
Un barbat din comuna Brastavatu si altul din Caracal au fost retinuti zilele trecute de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, dupa efectuarea unei perchezitii domiciliare la locuinta lor.
Ilie Badescu:
Senatorii si deputatii au hotarat ieri "sa faca odata pentru totdeauna lumina asupra unei pete negre din trecutul recent al Romaniei: ... Acestia au adoptat, in plenul reunit al celor doua Camere, constituirea "Comisiei de ancheta pentru investigarea si clarificarea referitoare la conturile lui Nicolae Ceausescu", constituita din cinci membri.
Balauru, Ademi, Anton, Dobrescu, Keseru, Matei, Negoescu, Otele, Ubbink ABSENT: Fl. Iacob, (accidentat) ANTRENOR: Ilie Poenaru Stadion: ... Stroe Gabriel Sabin (Pitesti)
Adelina Pestritu si Speak viseaza sa aiba in curand o nunta ca-n basme. ... Adelina Pestritu si Speak au planuri mari de viitor.
4 iulie 1519, Ferrara, Statele Papale) a fost fiica lui Rodrigo Borgia, un potentat din Valencia renascentista care a devenit mai tarziu Papa Alexandru al VI-lea, si a Vannozzei dei Cattanei. I-a avut ca frati pe Cesare Borgia, Giovanni Borgia si Gioffre Borgia.
Am venit cu fotografii vechi, manuale vechi, o plosca de nunta - la 100 de RON, o cutie de bomboane veche, un carusel vechi - la 100 RON, o icoana veche - la 70 RON si tablouri vechi.
"N-am avut in program nunta de diamant.
La fata locului a ajuns o echipa de politisti, care a stabilit ca in cele trei autoturisme se aflau mai multe persoane de etnie roma, majoritatea din comuna Breasta, care venisera in sat la o nunta. Inainte de a ajunge la nunta, romii au oprit la sectia de votare.
Sorin Oprescu a declarat in fata calarasenilor ca se simte pregatit sa intre in lupta si a precizat ca mai este putin timp pana cand va anunta decizia finala privind intrarea in cursa prezidentiala.
google-analytics.com